CB ROLSER PEDREGUER 85 – DENIA BÀSQUET 39

El dissabte 14 de setembre, el C.B. Rolser Pedreguer va disputar el segon partit oficial de la Lliga Valenciana 2019, en aquest cas es va rebre la visita del CB Denia.

Les circumstàncies que precedent al partit eren millors que les anteriors al disposar de 9 jugadores, encara que no havia sigut una setmana profitosa per als entrenaments, degut al temporal que va interrompre la dinàmica.

Comptant amb totes les jugadores previstes per a la lliga valenciana excepte Cati, l’equip de Pedreguer va introduir intermitentment un dels atacs organitzats, però majorment es va jugar amb sistema lliure.

El partit va començar bé per al Dénia amb les bones prestacions de la base visitant C.Coll, nº 9, progressivament se li va poder parar amb l’alternança defensiva de Anna A. i Jessica. Bona defensa de les pedregueres i excel·lents percentatges d’encert, gràcies a aquest va
començar a distanciar-se en el marcador, fins arribar al 19 a 10 a la fi del primer quart. En el segon van accedir a pista Isa i Irene, i la primera es va mostrar molt encertada en el tir i Irene va dominar la zona, amb un repertori de fintes, tirs i rebots molt productiu per al seu
equip. La defensa local va apretar un poc més i les rotacions de les de Dénia, van penalitzar la seua anotació. Al descans 44 a 19 i partit encarrilat.

La possible reacció de les visitants després del descans va quedar frenada per 3 triples consecutius, dos de Jessica i un de Victoria. Les visitants no podien retallar el marcador, i al final del tercer quart va ser Anna A. la que demostrant la seua capacitat física i anotadora va fer tres canastes en poc temps, per a sentenciar el partit.

El darrer quart va ser el més igualat, competint les de Dénia en tot moment, i mostrant-se les locals un poc més desconcentrades, en part per decisions arbitral, rigoroses i difícils d’entendre en un partit sense incidents.

Bon partit del Rolser Pedreguer, especialment per la defensa i l’encert en el tir, sumant 8 triples, i referir la bona defensa en particular d’Anna D. i Carla, i la profitosa participació de Victoria, qui discretament aporta contínuament bones accions, Pròxim partit contra l’altre
equip de club, que resultarà molt interessant per als/les aficionats/ades locals, al veure en joc a totes les jugadores que conformen el club.

Resultat final.- CB ROLSER PEDREGUER 85 – DENIA BÀSQUET 39.