CB ROLSER PEDREGUER 70 vs N.B. Alcoi 45. Semifinals Lliga Valenciana 2019

Cronica del partit de CB ROLSER PEDREGUER contra Nou Bàsquet Alcoi senior femení en Lliga Valenciana FBCV.
Dimecres 25 setembre de 2019.

El dimecres 25 de setembre, a les 20.30 h. va tindre lloc a Pedreguer una de les dos semifinals de la Lliga Valenciana 2019, en aquest cas el partit que va enfrontar al C.B. Rolser Pedreguer contra el Nou Bàsquet Alcoi. La primera noticia bona per a les locals, va ser que les jugadores que estan entre setmana fora per motius d’estudi, van poder assistir al partit mostrant un fort compromís amb l’equip.

El partit va començar amb domini visitant, el que es va traduir en un marcador advers de 2 a 9. Les jugadores d’Alcoi mitjançant enetracions ràpides cap a canasta van assolir un avantatge, i les locals es mostraven confuses en atac i descartades. Eren els primers minuts de la temporada en el que un equip ens plantejaven complicacions, mitjançant jugadores de qualitat i amb molta rapidesa en els seus moviments i desplaçaments. A mitjan quart les locals van millorar les seues prestacions, especialment va estar encertada Irene, i van aconseguir superar les rivals en dos punts fins a arribar 13 a 11.

El segon quart va canviar per complet; la defensa de Pedreguer va ofegar l’atac alcoià, i l’anotació, principalment per accions individuals de Victoria, i Ana A., sumant-se Jessica anotant 5 punts en un minut, es va aconseguir trencar el partit i distanciar-se en 15 punts en arribar el descans, 37 a 22.

Després del descans les locals van provar una defensa zonal, que va resultar molt profitosa, i que va complicar els atacs a les visitants, el marcador va continuar reflexant l’avantatge local, i la distancia es va instal·lar en 20 punts. Les aportacions de totes les
jugadores locals, van consolidar l’avantatge.

El darrer quart va ser el més fluix, però es va tornar a guanyar. Va haver poc a destacar en ell, i es va atacar d’una forma desordenada, encara que el partit ja estava resolt, i l’encert va disminuir. Alguna acció defensiva d’Isa de mèrit, posant algun tapó, i partit guanyat
després de la incertesa inicial. Bon ambient a la gradería, que com sempre està al costat dels seus equips.

El dissabte 28 de setembre es jugarà la final a Crevillent, contra l’equip de Petrer, qui s’ha classificat amb suficiència. El C.B. Rolser Pedreguer, buscarà la victòria, i tractarà de portar-se la copa fins a casa.

C.B. ROLSER PEDREGUER 70 – MUTUA LEVANTE N.B.ALCOI 45.