CB Rolser Pedreguer 64-79 CB La Vila

El sènior masculí cau derrotat en semifinals fent un dels millors partits de les últimes temporades davant d’un equip molt superior físicament.

El passat diumenge dia 2 ens visitava el CB La Vila per disputar el partit de semifinal de la Lliga Valenciana 2022. El partit es presentava complicat, ja que aquest equip milita en la 1ª divisió masculina (dos categories per damunt de la nostra, que és preferent). Era una oportunitat perfecta per treballar tot el que s’ha entrenat durant aquests mesos amb la màxima exigència possible i posar-se a prova dos setmanes abans de començar la lliga regular. També era una ocasió que es dona poques vegades de poder disputar un partit davant d’un equip d’aquesta categoria.

El partit va començar de la millor manera possible, un joc ràpid, efectiu i amb una defensa bastant encertada que feien agafar una primera ventaja de 6-8pts. Els nostres estaven mostrant un joc impecable. A poc a poc l’equip rival va entrant en calor i la diferència física es fa notar i aconseguir remuntar aquest primer parcial anant al final del 1r parcial 14-19.

El segon parcial va seguir la mateixa dinàmica, joc ja molt igualat, amb una defensa molt intensa dels visitants que feia als nostres haver d’esforçar-se al màxim per poder arribar a preparar les jugades en atac i canviar rapidament el xip per baixar al balanç per frenar les transicions rivals. L’equip nostre seguia funcionant a la perfecció, poques errades no forçades, idees clares en atac, defensa intensa i pocs despites en defensa feien que seguirem completament en la disputa pel partit, acabant aquest parcial 20-23 i arribant al descans 8 punts baix 34-42. Les sensacions eren molt bones i ens feia pensar que podien seguir competint la segona part.

En la segona part la dinàmica de treball va seguir igual pero la diferència física i l’esgotament van començar a influir i malgrat que l’equip seguia fent un bon partit, no aconseguien igualar el marcador, rondant en tot el 3r 6-8pts de diferència, cada vegada que els nostres s’apropaven a 6pts, males decisions, protestes i diverses tècniques als nostres, feien que l’equip rival se n’anara a 10-12pts. Les sensacions seguien sent bones i se seguia competint el partit de tu a tu a La Vila. Al final del parcial 48-60 però amb la sensació que sempre s’escapaven en el marcador quan ens apropaven a 4-6pts.

L’últim parcial va entrar en una dinàmica diferent, el joc anava endurint-se i les decisions arbitrals feien que els nostres començaren a descentrar-se amb discussions, protestes, males decisions, etc. que sempre anaven en la contra dels nostres. Al final del partit 64-79, 15 pts de diferència davant d’un equip a priori molt superior.

Al final de la vesprada molt bona sensació per a l’equip que va celebrar el partit realitzat, aguantant a un equip de 1a Divisió, CB La Vila, que no entenem molt bé perquè estan en categoria Zonal disputant ells la màxima categoria autonòmica i avantsala de la lliga semiprofessional EBA.

Aquest cap de setmana va guanyar el bàsquet amb aquest partit tan emocionant.