CB Picassent 69 – 72 Sènior Masculí

El nostre primer equip masculí debutava en la temporada 23/24 novament en la categoria Preferent en la pista del CB Picassent, equip totalment nou per a nosaltres, ja que no ens havíem enfrontat mai a ells.

El partit va començar amb molta igualtat i amb els nostres sense la intensitat que van mostrar la setmana passada en Novelda en defensa. En atac el joc funcionava bé, amb atacs dinàmics i algunes transicions ràpides que ens feien acabar el primer parcial amb un marcador favorable de 20-25 però amb la sensació que la defensa no funcionava del tot, faltava intensitat i duresa.

El segon quart, s’augmenta el nivell defensiu, l’equip rival tenia més dificultats i el nostre atac pareixia funcionar bé, amb algunes precipitacions fruit dels minuts disputats, les rotacions amb el debut del nous jugadors, Sergio i Raúl que encara no han tingut temps d’entrenar amb l’equip. Tot i això, el joc col·lectiu funcionava i en permetia incrementar la diferencia 4 punts més, 35-44 al descans.

En el tercer quart, els nostres mostren els millors minuts de joc, amb transicions ràpides, eixida de la pressió amb molta facilitat i també trobant espais en atac estàtic, a pesar d’això, les errades en cistelles fàcils són moltes i en fa acabar el parcial sense acabar de rematar la gran feina feta fins al moment, 7-13 de parcial per arribar a l’últim quart 42-57 amb la sensació que la diferencia en pista era molt més.

En l’últim parcial, el joc dels locals, ja en un últim intent per trobar alguna possibilitat, augmenten la intensitat defensiva, el joc es tornava més dur i als nostres els costava ja molt més atacar en un final de partit on el pocs efectius per a aquest partit es feia notar.
A falta de menys de dos minuts, s’arriba a l’empat que va continuar fins al final. El dos equips arribaven al final de partit sense anotar i un triple de Jorgi a falta de dos segons ens donava una primera victòria en lliga molt treballada.

La pròxima setmana, rebrem com a locals al Burjassot, equip desconegut també. Serà dissabte a les 18:30h al pavelló.