CB JOVENTUT XABIA vs CB ROLSER PEDREGUER BLANC

Cronica del partit del CB JOVENTUT XABIA contra CB ROLSER PEDREGUER BLANC, en categoría senior femení
de la lliga regular. Dissabte 19 d’octubre de 2019.

El dissabte 19 d’octubre , el C.B. Rolser Pedreguer Blanc va disputar en Xabia partit de lliga regular senior femení 2019/20, enfrontant-se a l’equip local.

El jove equip local venia de guanyar a Dénia, i per lo tant no convenia confiar-se, i efectivament al primer quart les locals van oferir unes magnifiques prestacions. Dos triples de les jugadores locals, que van aprofitar unes marques defensives exessivament febles i que penalitzaven amb bons tirs, la falta de concentració en algunes marques. Arriba la fi del marcador en 9 a 12, el que demostra que es van imosar les defenses.

En el segon temps les pedregueres van mostrar un encert en llarga distancia, en el que va destacar Jessica, qui va anotar en poc temps 10 punts entre ells dos triples. L’equip local va tractar de trencar la dinámica de joc, i va demanar un temps mort. Després d’aquest el Pedreguer va començar a defendre amb una pressió zonal, i l’anotació va augmentar, i les
de Xabia no aconseguien atacar amb comoditat. Al descans es va arribar a un 21 a 39 per a les visitants.

En el tercer quart va continuar la mateixa dinámica, millorant la defensa i complicant l’atac de Xàbia, en el que les jugadores van començar a rotar jugadores. El darrer quart va ser el més fluix del partit, una vegada que el partit estaba decidit i l’equip local es mostraba desanimat. El resultat final va ser de 32 a 74, i les de Pedreguer van sumar una tercera victoria de lliga regular. Cal destacar un bon joc col.lectiu, en defensa i amb rapidesa en els atacs. Dstacar l’aportació de Anna Durà i Irene, amb una bona defensa d’anticipació i amb una anotació destacada. Anna Alentado presentaba problemes físics,e l que no li va impedir fer un altre bon partit. Isa, lesionada va voler estar present a la banqueta amb la  resta de les companyes d’equip, compromís que sempre convé destacar. El jove equip de Xàbia, compta amb un bon grup de joves jugadores i indiscutiblement que progressarà en el seu joc.

Anotadores de l’equip que jugaba de local ( en negreta el quintet titular ) :
Anna A. ( 9 p. ), Alba ( 7 p. ), Carla ( 5p. ), Miriam ( 4 p. ), Cati ( 2 p. ), Anna D. ( 12 p. ), Jessica ( 10 p. ), Irene ( 13 p. ), Victoria ( 12 p. ).