CB Jorge Juan Novelda B 85 – 71 Sènior Masculí

Semifinal Lliga Valenciana Senior

El nostre equip sènior masculí es desplaçava a Novelda, després de perdre el factor camp davant l’equip d’Ondara, per disputar la semifinal de la Lliga Valenciana front un equip d’autonòmica, una categoria per dalt de la nostra.

El partit va començar amb xicotetes diferències a favor de l’equip local, que gràcies a l’encert exterior i al rebot en atac aconseguien obrir la primera gran diferència de 12 punts. Moment delicat en el qual els locals tractarien de trencar definitivament el partit però els nostres, ajustant molt bé en defensa i gràcies a l’encert exterior aconseguien mantindre les diferències.

La bona dinàmica i les bones sensacions es feien notar en tots els aspectes del joc, sense protestes als àrbitres a pesar de decisions amb les quals no estàvem d’acord, sense entrar en disputes i un bon ambient en la banqueta.

L’equip estava molt concentrat, intens, la defensa es fa notar i els nostres aconsegueixen apropar-se en el marcador en el segon quart, amb un joc ben equilibrat entre interiors i exteriors. Al descans només 5 punts per baix.

En el tercer quart, els locals apreten tant en defensa com en atac i tornem a obrir una diferència de 12 punts que s’aconsegueix parar gràcies a la bona concentració, apretant en defensa i seleccionant molt bé en atac.

En l’últim parcial, de nou amb molt de treball i bona selecció en el joc, els nostres aconsegueixen posar-se a 6 pts de diferència i possibilitats reals d’aconseguir la victòria. Ja amb l’esgotament a les cames i de la mà dels millor jugadors, l’equip rival aconsegueix emportar-se una victòria i pas a la final molt treballada, ja que els nostres no van baixar els braços ni un segon en tot el partit.

Enhorabona a tot l’equip pel gran partit disputat que ens dona energies per al primer partit de lliga aquest cap de setmana en Picassent a les 18:00h, rival nou per a nosaltres.