CAMPIONS DE LLIGA

CAMPIONS DE LLIGA

El passat dissabte, el senior masculí del CB Pedreguer es va proclamar campió de lliga matemàticament. En un enfrontament directe davant del CB Cóndor, segons clasificats i amb el suport d´una afició totalment volcada amb l´equip, els d´Alberola van sumar la 17ª victoria en 18 partits de lliga.
Als visitants els va costar entrar en joc, pero poc a poc i amb molt d´encert desde la línea de 3 i una presió a tot camp darrere canasta, van anar agafant ventatja fins posar-se 11 punts dalt en el marcador. Afortunadament, uns bons últims minuts dels pedregueros en el segón cuart van deixar el marcador 30-35 al descans.
Al igual que la setmana pasada contra el CB Benissa, el tercer període va ser decisiu i els bons percentatges dels locals desde el triple i amb una excel·lent defensa que va permetre cistelles fàcils, el CB Pedreguer va obtindrer un avantatge de deu punts que ja va mantindrer fins al final.
Una victoria que a falta de dos partits, asegura la primera posició als pedregueros i l´ascens a primera zonal la próxima temporada.