C.B. ROLSER PEDREGUER 82 – 71 ASTEL LOGÍSTIC BSG

Tercera victòria de la temporada del nostre sènior masculí, aquesta jornada davant un bon equip com va demostrar ser San Gabriel.

El partit va arrancar amb molt de ritme, anotant amb molta facilitat els dos equips majoritàriament de contraatac, la defensa dels nostres era molt fluixeta, sobretot per no estar atents al balanç defensiu fruit de les transicions rapides. Al final del primer quart, s’arriba amb molta igualtat (23-28).

El segon quart va continuar amb ritme però l’esforç del primer quart començava a fer-se notar i les cistelles ja no eren fàcils. L’equip rival continuava amb un ritme al, corrent al contraatac amb molta facilitat, la defensa dels nostres era millor que al primer quart però continuava sent molt fluixeta. Els atacs del nostre equip eren un poc pausat i estructurats i per moments es veia la nova dinàmica de treballar de Nèstor. La igualtat era màxima en aquest quart amb un parcial de 15 a 15 per arribar al descans 38 a 43, mantenint la mateixa diferència.

Després del descans, la defensa local continuava millorant però sense arribar al nivell que es desitjava, mèrit també de l’equip rival, un equip ben estructurat que corria molt bé al contraatac i sabia seleccionar quan córrer i quan jugar en estàtic. De nou, un parcial amb molta igualtat, aquesta vegada a favor nostre de 22 a 20 per acostar-nos en el marcador a 3 punts (60 a 63).

En l’últim quart, la defensa millora molt i l’equip rival no aconsegueix anotar quasi canastres, totes amb molta dificultat. Els nostres havien aconseguit imposar el ritme que volien i encaminar el partit com des d’un principi havien intentat sense èxit. Un parcial impecable de 22 a 8 per acabar el partit, feia que la victòria es quedara en Pedreguer per sumar la tercera victòria de la temporada, produint-se un empat entre 8 equips amb una sola derrota que mostra la màxima igualtat que pareix que es donara aquest any en el grup D de Preferent.

El pròxim partit, visitarem al CB Muro diumenge a les 16:00h en un partit que es preveu molt complicat.