C.B. ROLSER PEDREGUER 80 – 67 EL MOLINO ELCHE BASKET

El nostre equip sènior masculí debutava aquesta temporada en casa contra Elx basket després d’una setmana molt moguda.

A la banqueta tornava Nèstor, reemplaçant a Alex que va deixar de formar part de l’equip durant aquesta setmana passada.

El primer quart va començar amb bon ritme per als nostres, que van imposar un ritme alt i estaven portant el partit per un bon camí. Ben prompte es va fer notar l’esgotament, ja que només comptàvem amb 9 efectius, entre ells, Miquel de l’equip junior que ens va ajudar a causa del nombre de baixes.
L’equip visitant aconsegueix entrar en partit, amb una rotació molt més llarga que la nostra, i es posa per davant en acabar el primer quart per la mínima (22-24).

L’equip il·licità mostrava una defensa pressionant en tot moment, molt intensa i sempre al límit de la falta que ens feia que haguérem d’esforçar-nos al màxim per poder continuar disputant el partit. Fruit d’aquest esforç i alternant defenses, aconseguim posar una mínima renta a favor nostre de 5 punts al descans (39-34). El partit estava sent molt intens i anava a ser molt complicat poder mantindre el ritme amb 9 efectius només.

En el tercer quart, continua l’alt ritme i els nostres continuaven aguantant a la perfecció, eixint bé de la pressió amb poques pèrdues. Com a alternativa, l’equip visitant ens planteja una zona 2-3 que vam saber atacar molt bé, i diverses cistelles seguides s’aconseguix un molt bon parcial per agafar bastant distància en el marcador (65-49) que feia pensar que podríem respirar una miqueta en l’últim quart, cosa que va ser completament impossible.

En l’últim quart, es mantenia la zona però amb més intensitat i l’esforç de tot el partit començava a fer-se notar i començaven les pèrdues i les precipitacions en atac, ens costava trobar els espais en la zona i l’equip rival s’aprofitava de cada errada nostra per apropar-se en el marcador per baix els 8 punts i amb molt de partit per davant.
Un últim esforç de tot l’equip, la paciència i bona lectura ens feia tornar a distanciar-nos en el marcador i deixar el resultat final de 80-67.

Debut amb victòria en casa, que junt amb la sanció publicada a l’equip de CB Horadada per alineació indeguda, ens deixa amb dues victòries i cap derrota si finalment es fa efectiva la sanció.

Per altra banda, lamentar la decisió de la federació de mantindre la sanció a Sergio i Maxi a pesar de l’escrit d’apel·lació a federació en el que l’equip de CB Horadada ens va recolzar per intentar evitar la sanció i al que donem les gràcies pel gest d’esportivitat, ja que entenem que no va passar res per rebre aquesta sanció i que finalment es queda en dos partits per a cadascú d’ells.

La pròxima setmana, ens desplacem a Alacant, al col·legi Maristes a les 12:00h per intentar seguir sumant el caseller de victòries.