C.B. MARISTAS 59 – 58 C.B. ROLSER PEDREGUER

El nostre equip masculí es desplaçava a Alacant per enfrontar-se al CB Maristes en la tercera jornada de la lliga a les 12:00, un horari al qual no estem acostumats i feia pensar que seria un partit complicat.

El partit va mostrar màxima igualtat durant tot l’encontre amb diferències màximes que rondaven el 5-6 punts.

La primera part, mostrant un poc mes d’encert, s’aconsegueix una mínima renta de 5 punts al descans (20-25). El joc dels nostres estava sent espés, amb moltes precipitacions en molts moments de joc i no aconseguien trobar la regularitat en les transicions ràpides que s’intentaven muntar. El joc era molt intens i no s’assenyalaven quasi faltes en cap de les dues cistelles, cosa que anava fent que els dos equips mostrar cada vegada un joc més dur, quasi sempre amb faltes que no es sancionaven.

La segona part, la dinàmica del partit va seguir sent la mateixa, intent de transicions ràpides que no arribaven a tindre una regularitat que en donara ventaja en el marcador, i a poc a poc l’equip rival ens retallava distancia i aconseguia obrir marge en el marcador a favor seu.

Es va arribar als últims 20 segons amb empat en el marcador, amb una defensa perfecta, un tapó en l’últim segon completament legal ens portava a la pròrroga però se senyalava una falta inexistent, que trencava completament el criteri arbitral de duresa, de contacte, de pitar al tercer o quart contacte sempre en les dues cistelles per igual, que s’havia dut durant tot el partit i diverses cistelles no anotades als nostres en l’acta ens fan sumar la primera derrota en el caseller.

Cal seguir treballant per evitar aquestes situacions d’arribar a finals ajustats, en un partit en el qual teníem la sensació que no eren millors que nosaltres i que al final, una errada arbitral ens fa perdre el partit per no haver sabut tancar-lo abans.

La pròxima jornada, els nostres reben a San Gabriel en casa, dissabte a les 20:00.