Bones sensacions del sènior masculí en la primera doble jornada

Bones sensacions del sènior masculí que va disputar aquest cap de setmana passat la primera doble jornada de les tres que té pendents a causa dels ajornaments per covid.

Rolser Pedreguer 60 – 69 Sueca

El primer partit va ser divendres en casa, davant del líder de lliga preferent, el Sueca.

El partit va començar a favor dels visitants, que van imposar un ritme molt alt al que el nostre equip no va arribar en els primers minuts. Així el líder imposava les primeres diferències (min8. 8-17) que no ens transmetien molt bones sensacions, ja que l’equip ha estat un més sense poder entrenar en condicions a causa de les múltiples baixes per covid. Al final del primer quart, aconseguim entrar en ritme i es retallen les diferències, arribant al primer parcial 14-17.

En els següents dos quarts és on mostra el millor joc dels dos equips, on competim a la perfecció llegint el joc que ens convé i aprofitant al màxim les poques errades que tenien els jugadors de Sueca. En aquest intercanvi de cistelles molt igualat arribem al descans 33-31 i al final de tercer quart 46-47. Màxima igualtat que feia pensar que el partit es decidiria en l’últim segon.

En l’últim quart, el ritme de Sueca augmenta i la falta d’entrenaments es fa notar, el ritme del partit continuà molt alt i tractem d’aguantar, però l’esforç no te la recompensa que buscàvem i acabem cedint el partit per 60-69.

Molt bona actitud donant el 100% i lluitant fins a l’últim segon.

Alberic 39 – 78 Rolser Pedreguer

El segon partit, el diumenge a la vesprada, ens portava a Alberic, equip que es situa en la part baixa de la classificació.

La situació en Alberic es plantejava amb molta incertesa, equip al qual vam guanyar en casa per 50 punts, però que havia mostrat resultats irregulars i competint contra equips de meitat taula, cosa que en feia creure que eixa gran diferencia en casa no era real.

Només començar el partit, es veu que el nostre equip no volia complicacions, tractant d’imposar un ritme alt que en els primers atacs no donava els fruits buscats. Passats els primers minuts, l’equip va entrant en ritme i s’arriba al final del partit ja amb una molt clara diferència que posava el partit molt de cara 8-26. La resta del partit, sense cap complicació, va continuar en la mateixa dinàmica, imposant ritme alt i tractant de pressionar al màxim a l’equip rival.

Es va notar la falta d’entrenaments i el partit de tanta intensitat de divendres, ja que per moments l’equip no podia imposar el joc com volia.

Al final, sense complicacions i un partit tranquil com l’equip necessitava, ens imposem en Alberic 39-78.

 

Aquesta doble jornada ens deixa amb un balanç de 8 victòries i 5 derrotes, amb dues jornades pendents per recuperar, que ens situa virtualment en 5a posició.

La pròxima setmana, una nova doble jornada per a l’equip. Dissabte a les 17:00h en Pedreguer ens visita el Denia Basquet i diumenge a les 10:00h l’equip es desplaça a Oliva.